Delimiter Image
COURSES

Za učenje stranog jezika je najvažniji kontinuitet – uz stručne profesore i aktivnosti koje su deci interesantne.

Ako deca razviju naviku da pohađaju nastavu stranog jezika redovno, paralelno sa školom, onda će taj rad biti zadovoljstvo, neće im nikada biti pretežak, a u školi neće imati problema, već će njihovo znanje biti značajno više od nivoa znanja koji se očekuje u školi.

Kada decu upišete na naše kurseve oni će, savlađujući sve zahtevnije nivoe, a u skladu sa svojim uzrastom, doći do nivoa Cambridge ispita (FCE, CAE, CPE). Mi radimo pripreme za ove ispite kao integralni deo naše šeme nivoa i vaša deca će biti detaljno pripremljena za polaganje ovih ispita u Britanskom savetu, i u pogledu znanja i u pogledu izgleda samog ispita. Dakle, kada se deca upišu kod nas oni završavaju niz kurseva i izlaze sa svojim doživotno važećim diplomama, priznatim u celom svetu a vi o tome ne treba posebno da brinete – kako deca dolaze na ove nivoe mi ćemo vas o svemu obaveštavati i pružati sve potrebno informacije. Detaljnije informacije o ovim ispitima možete pročitati ovde.

Deca mogu da se uključe u naše nivoe u bilo kom uzrastu, sa ili bez prethodnog znanja, što je omogućeno velikom razgranatošću kurseva koji uzimaju u obzir i uzrast i nivo znanja. Ako deca dolaze kod nas dolaze sa predznanjem, uradićemo testiranje/razgovor i upoznati ih sa školom pre upisa na odgovarajući tečaj.

Međutim, ako deca krenu na kurseve na predškolskom uzrastu ili u prvom razredu, oni će uvek znati više od školskog gradiva i to će im biti jako važno za samopouzdanje i ljubav prema tome što uče strani jezik.

Programi prate razvoj intelektualnih i motoričkih sposobnosti dece i time omogućavaju da deca rade odgovarajućim tempom i kroz aktivnosti zanimljive za njihov uzrast (igra, gluma, muzika, TPR). Izuzetno nam je važno razvijanje samostalnosti u učenju (kroz učenje strategija koje podižu svest o ulozi samog polaznika u procesu učenja), a to doprinosi i razvijanju navika za efikasno učenje uopšte. Polaznici vrlo intenzivno koriste školsku biblioteku.

Osim redovnih časova, organizujemo i dodatne aktivnosti: radionice na engleskom jeziku, projekte i takmičenja, pomoć oko školskog gradiva. Na kraju školske godine nagrađujemo najbolje učenike. U toku leta vodimo decu u Englesku i organizujemo letnje kampove u našoj školi.

Potražite i odgovore na najčešće postavljana pitanja i detalje o upisu.